Poštovani autori i sudionici Okruglog stola „Nanos u vodnim sustavima – stanje i trendovi“!

 

Zbog novonastale situacije vezano za širenje zaraze Corona virusom otkazuju se mnoge manifestacije, radionice, seminari i konferencije u zemlji i inozemstvu.  Iz tog razloga dobili smo obavijesti da mnogi kolege iz inozemstva neće biti u mogućnosti doći na skup. Budući da ne možemo znati kako će se situacija dalje razvijati, donijeli smo odluku da se naš Okrugli stol „Nanos u vodnim sustavima – stanje i trendovi“, koji se trebao održati 7.-8.  svibnja u Varaždinu, prolongira za jesen. O točnom datumu ćemo Vas obavijestiti naknadno.

Nadamo da će novi termin odgovarati svima. Ukoliko netko od prijavljenih neće biti u mogućnosti prisustvovati skupu, moći će u dogovoru s Agencijom Lily Tours ostvariti povrat uplaćene kotizacije i smještaja.

Naravno, nastavljamo s pripremom Zbornika radova i proširenih sažetaka, budući da je većina radova već u finalnoj formi. Stoga molimo sve autore koji još nisu poslali svoju završnu verziju rada, da to i učine kako bismo mogli pripremiti planirani Zbornik. Hvala svima na dosadašnjem sudjelovanju u pripremi Okruglog stola, pisanju radova i njihovim recenzijama. Odaziv je bio zaista velik, obrađeno je niz tematskih područja vezanih uz problematiku nanosa u vodnim sustavima. Svima Vama zahvaljujemo na Vašem dosadašnjem doprinosu, te računamo na nastavak aktivnosti i u narednom razdoblju vezano uz organizaciju planiranog Okruglog stola.

Vidimo se u Varaždinu kad se epidemiološke prilike normaliziraju. Dotle puno zdravlja i drugih pozitivnih stvari

 

Srdačan pozdrav!

U ime Programsko-organizacijskog odbora:

                                       Dijana Oskoruš, predsjednica Programsko-organizacijskog odbora

                                       Josip Rubinić, predsjednik HHD-a

                                       Ljiljana Čulek, direktorica turističke agencije ” Lily-Tours“

 

 

 

Obavijest autorima i sudionicima OS “Nanos u vodnim sustavima”